Höst igen

Update: | ✝ Publicerat i Allmänt
Idag är en sån där jobbig dag. Inget funkar och man ser lixom inte ljuset i tunneln. 
 
Det är inte så många som vet detta men jag lider av årstidsbunden depression. Vilket i stor sätt innebär att på sommaren är jag glad och positiv och sprular av energi - alltså mig själv. Men på hösten när mörkret kommer och dagarna blir kortare så blir jag väldigt tyngd. Jag orkar inte göra saker, jag är väldigt trött, jag har svårt för att se de positiva i situationer, ja, deprimerad helt enkelt. Jag hoppades att jag skulle slippa det här i år (jag har haft det de två-tre senaste höstarna/vintrarna) och jag har mått väldigt bra fram tills typ för två veckor sedan, men då kom de krypandes. Som tur är så har min underbara vän Lina släpat med mig på både gym, middag och promenad vilket fick mig att må lite bättre iaf för stunden. Jag hade dock verkligen behövt min pojkvän nu.. Men han är i Lysekil och festar med sina vänner. Men han måste ju också få ha roligt ibland.. Jag hade dock behövt en kram just nu haha.
 
Som tur är så vet jag ju att detta går över till våren. Det är långt kvar tills dess, men jag har i alla fall något att se fram emot. 
 
Detta skriver jag inte för att jag vill ha någons medlidande utan jag skapade den här bloggen för att kunna skriva av mig och de som vill är välkommna att läsa. De som inte vill läsa behöver absolut inte göra det, det finns tusentals bloggare som inte skriver om känslor och problem utan kanske mode och smink istället och ni lär nog ha större chans att hitta något som passar er där. Men jag är inte alltid glad, och mitt livär inte helt perfekt och helt utan toppar och dalar och det är okej. Detta är bara ett sätt för mig att försöka klara mig igenom det. Jag menar: nu när netflix inte funkar för mig så vad ska jag annars hitta på? ;)